Pepijn van Vilsteren

Pepijn van Vilsteren

Piano

Pepijn is opgegroeid in een echte muzikantenfamilie, zijn vader is pianist, en zijn moeder zangeres. Na achtereenvolgens viool en trompet te hebben gespeeld, begon hij op zijn zevende met pianospelen. Misschien leuk om te weten, Pepijns eerste pianoleraar was zijn vader!

Pepijn studeerde aan het Utrechts conservatorium, en heeft daar in 2006 zijn Bachelordiploma behaald, en in 2008 ook zijn Masterdiploma. Al sinds zijn afstuderen geeft Pepijn concerten, speelt in verzorgingshuizen en op scholen, en heeft als solist met orkest gespeeld. Pepijn begeleidt graag koren en speelt heel graag kamermuziek. Zo ging hij begin 2019 op tournee met Schuberts Winterreise en speelde hij later dat jaar met Klaartje van Veldhoven en het Matangi Kwartet.

Pepijn geeft graag les, en is daar al tijdens zijn studie mee begonnen, hij is dus al een poosje actief als pianoleraar! Bij het lesgeven hecht Pepijn veel waarde aan plezier in het muziek maken, maar ook dat de leerling veel leert en vooruit komt. Als jouw pianodocent zal hij daarom proberen je een breed lespakket aan te bieden, ook gericht op jouw wensen, zodat muziek je leven zal verrijken en je er je hele leven vreugde uit haalt!