Nieuwe Vaart logo

Inschrijven

Bij interesse in ons lesaanbod verzoeken we u om onderstaand inschrijfformulier (vrijblijvend) in te vullen. We proberen zoveel mogelijk rekening te houden met de opgegeven voorkeuren maar dit is afhankelijk van de mogelijkheden van de docenten. Eén van de docenten neemt contact met u op om een afspraak te maken, pas na het definitief vaststellen van een lesmoment wordt de inschrijving definitief.

Voor een inschrijving of proefles vult u onderstaand formulier in:

Jeugd Cultuurfonds

Het Jeugdfonds Sport & Cultuur geeft kinderen cultuur!

Wilt uw kind graag bij ons op les maar heeft u daar de middelen niet voor? Het Jeugdcultuurfonds betaalt cultuurlessen voor kinderen wiens ouders beperkte financiële middelen hebben.

Hoe werkt het?
De leerkracht op school of iemand van een hulpverlenende instantie kan een aanvraag voor u doen op de website allekinderendoenmee.nl. Nadat het Jeugdfonds de aanvraag heeft goedgekeurd, kan uw kind de les bij ons gaan volgen! Kijk voor de voorwaarden op jeugdfondssportencultuur.nl.

U-pas welkom bij Kunstencentrum Nieuwe Vaart

Indien u in het bezit bent van een geldige U-pas, dan kunt u het budget gebruiken voor onze muziek- en danslessen.

De U-pas is een gratis pas voor mensen met een laag inkomen in de gemeenten Utrecht, De Bilt, Houten, IJsselstein en Stichtse Vecht. Met de U-pas kan het hele gezin meedoen aan sportieve en culturele activiteiten en krijg je korting bij o.a. musea, bioscopen en toeristische attracties. Kijk voor meer informatie op www.upas.nl.

Heeft u een vraag over inschrijven of speciale regelingen?