Ilse Boellaard

Ilse Boellaard

Zang

 

Ilse is een echte duizendpoot met veel interesses. Na de sociale academie heeft ze klassieke zang gestudeerd. Vervolgens heeft ze opleidingen gevolgd om ook “lichte muziek” te doceren (EVTS en CVT). Al tijdens haar opleiding gaf ze zanglessen en in 2010 heeft ze haar eigen Zangschool Tosca opgezet.

Gezond stemgebruik en zelfvertrouwen zijn haar focuspunten. Ilse kan een stem goed analyseren en hoort wat een stem kan, wat er mis en weet wat er nodig is om de leerling verder te helpen. Ze maakt altijd lessen op maat die aansluiten bij de persoon die voor haar staat. Haar persoonlijke aanpak, spontaniteit, humor en oprechte interesse in mensen, maakt dat leerlingen zich snel bij haar op hun gemak voelen.

Leerlingen die nog nooit hebben gezongen maar ook gevorderde zangers met bijvoorbeeld stemproblemen kunnen bij haar terecht. Naast zangpedagoog is ze ook psychosociaal therapeut en o.a. gespecialiseerd in angsttherapie. Deze expertise blijkt tijdens het geven van zanglessen een goede aanvulling te zijn.