Nieuwe Vaart logo

Bij interesse in ons lesaanbod verzoeken we u om onderstaand inschrijfformulier (vrijblijvend) in te vullen. We proberen zoveel mogelijk rekening te houden met de opgegeven voorkeuren maar dit is afhankelijk van de mogelijkheden van de docenten. Eén van de docenten neemt contact met u op om een afspraak te maken, pas na het definitief vaststellen van een lesmoment wordt de inschrijving definitief.

Voor een inschrijving of proefles vult u onderstaand formulier in:

Jeugd Cultuurfonds

Het Jeugdcultuurfonds geeft kinderen cultuur!

Wil uw kind graag bij ons op les maar kunt u het niet betalen? Het Jeugdcultuurfonds betaalt cultuurlessen of materialen voor kinderen wiens ouders geen financiële mogelijkheden hebben hiervoor.
Hoe werkt het? De leerkracht op school of iemand van een hulpverlenende instantie kan een aanvraag voor u doen op de website www.allekinderendoenmee.nl   Nadat het Jeugd-cultuurfonds de aanvraag heeft goedgekeurd, kan uw kind drie weken later op les! Kijk voor de voorwaarden op www.jeugdcultuurfonds.nl en klik door naar de gemeente waarin u woont.

Maak gebruik van de U-pas regeling

Indien u in het bezit bent van een geldige U-pas, dan kunt u het budget gebruiken voor muziek/danslessen. Kijk ook op: http://www.upas.nl

Prins Bernard Cultuurfonds

Het Prins Bernard Cultuurfonds sponsort diverse projecten van Kunstencentrum Nieuwe Vaart. Kijk ook op: http://www.cultuurfonds.nl/

Heeft u een vraag over inschrijven of speciale regelingen?